2021. május 7.

9. rész

Sziasztok! 😊
Ahogy ígértem, ez a fejezet már hosszabb. És micsoda rész ez... igazi hullámvasút, főleg a vége. Szerintem tetszeni fog nektek 😏 Kíváncsi vagyok, mit gondoltok majd.
Nagyon örülök, hogy egyre többen vagyunk, csak így tovább 💞
Ó, és egy kevésbé jó hír, már csak három rész van hátra... 
Egy hét múlva találkozunk, kellemes olvasást! 😗





9. rész

19. nap
- És az erekciójáról küldött neked képet? – kérdezi Sophia. Szerda este van, Sophia pedig Harry lakásában van, mert Louis elment a puccos sráccal, vagyis Harvey-val.
- Igen. És aztán azt mondta, hogy Harvey-nek akarta küldeni.
Sophia megharapja az ajkát.
- Baromság. Szerintem az csak kifogás. És szerintem mindenre emlékszik, amit azon az estén csináltatok.
- Én nem hiszem. És ha igen, akkor örülök, hogy azt mondja, nem emlékszik. Túl kínos lenne. Életében először valamit helyesen csinál.
Sophia összehúzza a szemeit rá.
- Te hazug. Újra megtennéd.
Harry felemeli a fejét, kinyitja a száját, aztán becsukja.
- Talán. Ha részegek lennénk.
- Baromság megint – feleli Sophia, majd iszik egy kortyot a borából. Csipog a telefonja, éppen amikor kinyílik a bejárati ajtó, aztán Louis és Harvey jön be. – Liam az. Hozzá megyek át negyedóra múlva, és azt kérdezte, hogy milyen pizzát szeretek.
Harry elmosolyodik.
- Örülök, hogy együtt lógtok ketten. Ideje volt.
Louis elmegy mellettük és besétál a fürdőbe, így Harvey kínosan álldogál a nappali közepén, kezeivel a zsebeiben.
Sophia ránéz, mielőtt kiissza a poharat és feláll.
- Nos, akkor megyek. Ó, Harvey, amúgy. Megkaphatnám a Snapchatedet? Szerintem nekem nincs meg, és aki Louis barátja, az az én barátom is.
Harvey elmosolyodik.
- Igazából nincs Snapchatem, de az Instagramomat megadhatom, ha szeretnéd.
Harry majdnem megfullad a bortól. Harvey-nek nincs Snapchate? Ez csak azt jelentheti, hogy Louis nem véletlenül küldte el a snapet. Sophia egy mindentudó nézéssel illeti Harryt, mielőtt a lány felveszi a magas sarkúját és integet, becsukva az ajtót maga mögött.
- Itt alszol? – kérdezi Harry Harvey-től, és megissza a bora maradékát. Feláll, majd megfogja a két poharat, hogy a konyhába vigye őket.
- Nem, csak Louis-ra várok, hogy ideadja az órámat, amit itt hagytam legutóbb.
- Ó. Rendben.
Elmossa a poharakat, aztán a szárítóba teszi őket, és mire visszatér a nappaliba, Louis a kanapén nézi a tévét, Harvey pedig nincs a láthatáron. Harry leül a kanapé ellenkező végére
- Nincs Snapchate.
Louis a fejét elfordítva összezavarodva néz rá.
- Mi?
- Harvey-nak. Nincs Snapchate. Sophia elkérte volna tőle.
Louis úgy néz ki, mint akit hazugságon kaptak rajta.
- És?
- És így valóban nekem akartad elküldeni azt a képet.
- Tedd túl magad rajta, vicc volt – motyogja Louis, kerülve a tekintetét.
- Ó, tényleg? És mire verted ki?
- Pornóra – horkant fel Louis. – Mint egy normális ember. Várj. Azt hiszed, hogy rád gondoltam közben? Ó, kérlek.
Úgy kezd el nevetni, mintha ez lenne a legviccesebb dolog, amit valaha hallott.
- Ha nem hagyod abba a nevetést, megint megütlek.
Louis elhallgat és ránéz, aztán nevetésben tör ki. Harry kinyújtja a kezét, hogy Louis szájára tegye, de Louis ezúttal gyorsabb és elkapja a csuklóját.
- Ne integess a hatalmas kezeddel mindenfelé, vagy meghúzom a hajadat.
Harry ránéz.
- Próbáld csak meg.
Így Louis, természetesen, éppen ezt teszi. Ami azt jelenti, hogy Harry a kanapéra tudja őt nyomni.
- Mi a fasz – leheli Louis. – Bűzlesz az alkoholtól.
- Neked meg olyan szagod van, mint egy sörgyárnak, de engem nem hallasz panaszkodni.
- Szállj le rólam – feleli Louis, megpróbálva kitekergőzni Harry alól, de ezzel csak azt éri el, hogy farkuk egymáshoz dörgölőzik.
Harry lenéz a farkukra, aztán vissza Louis-ra, és érzi, hogy kezd beütni a három pohár vörösbor.
- Másszak le vagy másszak rád? – kérdezi szemtelenül, majd megharapja a száját.
Louis csendben marad, aztán rekedt hangon kimondja a két szót:
- Mássz rám.
Két másodpercbe telik Harrynek, hogy felfogja a szavakat, majd kezei megragadják Louis pólójának szélét, lehúzva róla. És oké, miért nem vette eddig észre Harry a tényt, hogy Louis-nak kockái vannak? Izmokkal meg mindennel. Meg sem említve azt, hogy tetoválásai is vannak.
Talán, mert mindig túl elfoglalt vagyok azzal, hogy az arcát bámuljam.
- Ágyba – ez minden, amit Louis mond, és amit mondania kell, tényleg. Harry feláll a kanapéról, és magával viszi Louis-t.
Déjà vu.
Louis zihál, Harry pólója pedig útközben eltűnik, és mire ágyba kerülnek úgy, hogy Louis Harry-n van lovaglóülésben, Harry nadrágja is elveszik.
- Olyan kemény vagy, és még meg sem csókoltalak – vigyorodik el Louis.
- Louis, be vagyok csípve és kanos vagyok, életedben először befognád?
És most az egyszer Louis valóban így tesz.
Harry megfordítja magukat, aztán megcsókolja, miközben ujjait Louis farka köré fonja.
- Síkosító – szólal meg Louis, Harrynek pedig nem kell több utasítás, mert az éjjeli szekrényhez hajol, hogy kivegye a fiókból a síkosítót, aztán az óvszert. – Várj, várj, várj. Ki mondta, hogy szexelni fogunk? – kérdezi Louis, mire Harry mindent abbahagy, amit csinál, hogy a folyosóról beszűrődő gyenge fényben ránézzen. Louis elvigyorodik. – Csak viccelek, haver. Ujjazz meg.
Harry a szemeit forgatja, majd bekeni síkosítóval az ujjait, mielőtt ráül Louis bal combjára és a bejáratát izgatja az ujjbegyeivel.
- Ne is próbálj csipkelődni – motyogja Louis, így Harry elcsendesíti őt az ajkaival. – Nem vagyok abban a hangulatban.
- Akkor milyen hangulatban vagy? – kérdezi Harry, lassan benyomva a középső ujját.
- Olyan… baaszki. Olyanban, amit most csinálsz mo… st.
Harry elmosolyodik a nyakánál, aztán benyomja a mutatóujját a másikkal együtt, mielőtt felváltva ollózik az ujjaival és csak simán ujjazza. Louis a bicepszébe markol, majd csípőjét elkezdi Harry kezébe nyomni, nyöszörögve neki, hogy menjen gyorsabban.
- Lassaaan – suttogja Harry, amikor Louis háta ívben felfelé hajlik az ágyról. – Nem akarom, hogy csak az ujjaimtól menj el.
- Akkor dugj már meg – feleli Louis nyíltan, összeszorítva a combjait Harry keze körül.
Harry éppen csak annyira mozdítja meg az egyik ujját, hogy súrolja Louis prosztatáját, aki erre hangosan felnyög, kezei az ágyneműt szorítják.
- Harry.
- Louis.
És Louis-nak elege lett. Ellöki Harry kezét, aki már a hátán van, így lovaglóülésben tud elhelyezkedni rajta.
- Akkor én magam fogom megtenni, mert úgy tűnik, túl hülye vagy – leheli, aztán az óvszerért nyúl. Feltekeri Harry farkára, mielőtt bekeni síkosítóval és felé térdel. Harry Louis csípőjére helyezi a kezeit, várva, hogy a saját tempójában ereszkedjen le. – Baaaaszki – nyöszörgi Louis, miközben lassan ráül, aztán fejét lehajtja, miközben hozzászokik a teste.
Annyira szűk, hogy Harry ordítani akar, de nem teszi. Csak figyeli Louis arcát, ahogy eltorzul a fájdalomtól és másodpercek alatt átvált élvezetbe. Aztán kezeit Harry mellkasára helyezi és nyolcas alakban kezd el dörgölőzni a farkán. Harry kezei a csípőjéről a seggére csúsznak le, majd elismerően megszorítja a farpofáit. Az, hogy Louis megdugja magát a farkán, mennyei érzés, de végül lehúzza Louis-t az ajkaihoz, és elkezdi megdugni.
- Ó, baszki – nyögi Louis, aztán ujjaival beletúr Harry hajába, miközben a nyakát csókolgatja és csak ott fekszik, ahogy Harry megdugja őt. – Keményebben… pici farok.
Harry pedig lefagy, mert Louis pontosan ezt mondta néhány éjszakával ezelőtt, habár ő azt állítja, hogy semmire sem emlékszik.
- Te kibaszott hazug – morogja Harry, majd átfordítja magukat. Feltolja Louis lábait, így lábai a vállánál pihennek, és elkezd belé csapódni.
- Mm… i? – sikerül feltennie a kérdést Louis-nak. Harry teljesen megáll.
- Azt mondtad, hogy nem emlékszel arra, hogy leszoptál.
Louis rábámul.
- Ez így is van.
Harry kihúzódik, amíg csak a teteje van bent, mielőtt keményen és mélyre lökődik Louis-ba, aki ettől élvezetében felsikít.
- Ne hazudj.
Amikor Louis nem válaszol, keményen és gyorsan belé nyomódik, nem is figyelve Louis nyögéseire, mert annyira mérges. Louis újra és újra nyöszörög, Harry hátát karmolva.
- Mondd el az igazat – suttogja Harry a fülébe, egy másodpercre sem lelassulva. Louis megrázza a fejét.
- Ne… em.
Harry kihúzódik és a hátára fordítja őt, mielőtt széthúzza az farpofáit, és újra belé hatol. Louis megragadja a párnát és felkiált, miközben visszanyomja a seggét Harry farkára.
Ismét egymáson van a mellkasuk most, Harry meg nem veszíti el az ütemet, miközben harapdálja és nyalogatja Louis nyakát.
- Mondd el nekem – feleli a fülébe, aztán elhúzódik, hogy fölé térdelhessen. Meghúzza Louis haját, így feje már nincs a párnán, és másik kezébe veszi Louis csuklóját.
- Harry – nyögi Louis, majd megpróbálja kihúzni a kezét Harry szorításából, hogy a farkához érjen, ami éppen az ágyneműhöz dörgölőzik, de Harry erősebb és nem engedi neki. Azt akarja, hogy az elélvezés határához kerüljön, de ne legyen képes rá. Megérdemli. – Kérlek – kiált fel Louis, így Harry elengedi a haját, de a csuklóját nem. Louis arca a párnára esik, Harry pedig arra használja a szabad kezét, hogy megtartsa magát Louis hátán.
- Mit kérsz? – kérdezi Harry lassítva a lökésein, ezúttal lassan csinálja, de mélyen.
- El akarok menni.
Harry megharapja a fülcimpáját.
- Mondd el az igazat – hangsúlyozza ki az utolsó szót egy nagyon mély, kemény lökéssel. Louis egész testében megborzong.
- Baszki. Pont ott, kérlek.
Harry a fülébe lehel, miközben továbbra is belé hatol abban a szögben, újra és újra, sosem veszítve el a tempót. Louis háta ívben hajlik meg, karjai és csuklói még mindig Harry mellkasa alatt vannak, Harry pedig tudja, hogy ez túl sok neki, de nem áll meg.
- Kurvára el fogok… – halkul el Louis, de hangja megtörik, amikor Harry nagyon keményen belélökődik, mielőtt visszahúzódik, így ismét térdel. Magával húzza Louis-t, akinek a segge így a levegőbe emelkedik, de háta be van hajlítva, arca pedig még mindig a párnán pihen. Megbizonyosodik róla, hogy ne engedje el Louis csuklóját, majd újra elkezdi megdugni őt.
- Azt a kurva, érezlek a kibaszott hasamban – leheli Louis, aztán megpróbálja kihúznia kezeit, de Harry megszorítja őket, ahogy keményebben, gyorsabban belé lökődik. – Harry, kérlek – Louis szó szerint könyörög, de Harry semmit sem mond, csak folytatja tovább. – Emlékszem, oké? Baszki, emlékszem.
Csak erre van szüksége Harrynek ahhoz, hogy szabad kezével megfogja Louis farkát, mire Louis abban a pillanatban elélvez. A tenyerébe lövell a leghangosabb és egyben a legszexibb nyögéssel, amit Harry valaha is hallott.
Louis a hasára fekszik, de Harry tovább dugja őt, akarva a saját orgazmusát, de Louis-nak más tervei vannak. Végre kiszabadul Harry fogásából, majd ülő pozícióba fordul, lehúzza az óvszert, és elkezdi őt leszopni. Harry a hajába temeti a kezeit, aztán lenéz Louis-ra. Két perccel később érzi, így gyorsan kiveri magának, miközben Louis felnéz rá kinyújtott nyelvvel, várakozva.
Ismét lenyeli Harry élvezetét, majd megnyalja az ajkait, mielőtt megcsókolja Harry farkának végét. Mindketten a hátukra fekszenek egymás mellett, megpróbálva lenyugtatni a légzésüket.
- Miért hazudtál arról, hogy nem emlékszel? – kérdezi Harry az oldalára fordulva, hogy szemben legyen Louis-val.
- Mert akkor furcsa lett volna köztünk. Mint amilyen furcsa lesz most, hogy szexeltünk, és még csak részegek sem voltunk.
Harry megharapja az arca belsejét.
- Jó volt. És tetszett a tény, hogy megpróbáltál irányítani először, de aztán a legédesebb…
Louis halálos pillantást vet rá.
- Soha többé nem beszélsz erről. Senkinek. Vagy magam vágom le a farkadat.
- Ó, de akkor ki fog téged jól megdugni?
- Harvey – válaszolja Louis, és ennek nem kellett volna annyira rosszul esnie Harrynek, mint amennyire rosszul esett.
- Nos, hála Istennek, mert ahogy Alex leszop, az sokkal jobb. És a segge is.
- Ez hazugság, és tudod.
Harry megrázza a fejét.
- Ez az igazság, igazából. Át kellett volna ma jönnie, de egy családi vészhelyzet jött neki közbe – hazudja. – Bár nem voltál rossz második választás.
Louis ledöbben, Harry pedig tudja, hogy érzékeny pontot talált el.
- Második választás?
- Nos, ha Harvey farkát szereted jobban…
- Fogd be. Csak azért mondtam őt, hogy feldühítselek.
- Jó – ez minden, amit Harry felel.
- Csak ennyit mondasz?
Harry bólint.
- Mit akarsz, hogy mit mondjak?
- Mindegy. Jó éjt. Igazából a saját ágyamban fogok aludni – motyogja Louis, aztán feláll az ágyról. Harry megharapja az ajkát, mert nem akarja lenyelni a büszkeségét és megkérni őt, hogy maradjon.
- Várj – de megteszi. Louis megáll és elfordítja a fejét. – Maradj – ez minden, amit Harry mond, és minden, amire Louis-nak szüksége van, mert visszasétál az ágyhoz és a takaró alá fekszik.
- Seggfej vagy.
 Harry elmosolyodik a sötétségben.
- Aki az előbb a te seggedben volt.
- Utállak.

2 megjegyzés:

  1. Szia😊
    Ez tényleg egy igazi hullámvasút volt, csak néztem, hogy mi fene van😂 De imádom ezt köztük! Hatalmasak😂 mindig megnevettetnek ezekkel a bénázásaikkal.
    Tudtaaaam! Annyira tudtam, hogy nem véletlen volt. Háh, lebuktál Louiiiis. De milyen jó is, hogy lebukott. Ahh, szent egek. Ez a szex, hmm, tetszett, nagyon is élveztem🤤🤤🤤 Ahogy Harry leteperte Louist, te jóságos ég. Meg ahogy kiszedte belőle, hogy mégiscsak emlékszik a dolgokra. Oh istenem. Meghaltam. Végem. Ahh. Hát ez nem volt semmi. 😜
    A vége meg... Muszáj volt bemérgesíteniük egymást megint😂
    De Harry marasztalta, és hát Louisnak csak ennyi kellet. ❤️
    Aww. Kivi vagyok mi lesz még, bár elszomordtam, hogy már csak 3 rész van hátra😭
    Imádtam, jó kis rész volt😍😜
    Puszi😘

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! 😊
      Én is, egyik pillanatról a másikra változtak a dolgok. Örülök, hogy tetszett 😊
      Ugyanígy voltam én is, nagyon elégedett vigyorogtam magamnak, amikor először olvastam 😀 Örülök, hogy a te tetszésedet is elnyerte 😀 Bizony, csak elérte, amit akart...
      Jaja, nem is ők lennének...
      Hála az égnek, megőrültem volna, ha ilyen előzmények után összevesznek.
      Hát sajnos igen, ez nem egy túl hosszú sztori, de azért még odébb van a vége.
      Örülök, hogy tetszett 😊😘

      Törlés