2021. március 5.

Kezdeti infók

Sziasztok! 😊

Bizony, jól látjátok, végre eljött az ideje annak, hogy közzétegyem a megígért történetet, köszöntök mindenkit az új blogon! 🎆
Elnézést, hogy ennyit kellett várni, és hogy hónapokig üres volt a blog, a munka és egyéb teendőim mellett sajnos már nincs annyi szabadidőm, mint régen 😐 
És nem volt egyszerű az sem, amíg találtam valakit, aki készít nekem egy fejlécet, de végül sikerült, nagyon köszönöm Sophie-Anne-nek, gyönyörű lett! 💕
A jó hír, hogy ez a történet már teljesen készen van, így ha minden jól megy, fixen tudom hozni hetente a részeket.

Kérem, hogy ezt a bejegyzést minden idetévedő olvassa el, vannak benne fontos információk! Ahogy a korábbi történeteimnél megszokhattátok, most is leírom/elmondom a biztonság kedvéért azokat a dolgokat, amik meg mindig érvényben vannak:
  • Mindig elmondom, szóval tutira mindenki tudja már, de biztos, ami biztos, most is elismétlem, hogy nem én írom ezt a történetet, csak fordítom!
  • Természetesen engedélyt kértem az írónőtől, tumblr-ön váltottam vele üzenetet, ha valakinek nagyon kell, szóljon és elküldöm a screenshotot 😀
  • Aki nem szereti Larry Stylinsont, az ne olvassa a blogot, nem kell ide feleslegesen az utálkozás és veszekedés!
  • +18-as rész ebben a történetben is lesz, aki nem szeretne erről olvasni, az vagy hagyja el a blogot, vagy majd azokat a részeket hagyja ki.
  • Most már ugye dolgozom, de igyekszem a részeket továbbra is a megszokott módon péntek-szombat környékén hozni, mikor hogy sikerül, de inkább pénteken. Ha valami miatt mégsem tudnám, akkor azt persze előre jelezni fogom a részek előtti monológomban, és akkor kicsivel előbb vagy később hozom a fejezetet. Ez akkor maradhat el, ha hirtelen közbejön valami, de ez nem túl sokszor fordul elő szerencsére.
  • Itt is szeretném leszögezni, hogy nem másolok sehonnan még mindig, semmilyen más fordításról, ha van, szóval aki emiatt akarna panaszkodni, az ne tegye lehetőleg.
Na, azt hiszem, leírtam minden fontos dolgot, ha bármelyik ponttal kapcsolatban merült fel kérdésetek vagy nem értetek valamit, írjatok/szóljatok nyugodtan, amint tudok, válaszolok!
 
A következő bejegyzésben hozom a kis bevezetőjét a történetnek 😘

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése